Bezorgen

Amsterdam: Gratis
Randstad: €60
Rest van Nederland: €95
België: €115
   

Bezorgen in Nederland

Na aankoop nemen wij via de mail contact met u op om een afspraak te maken wanneer de bezorging het beste uitkomt. In Amsterdam bezorgen wij uw aankoop zelf en zijn er geen extra kosten aan verbonden. Bovendien helpen wij bij het installeren (poten van tafels bevestigen, etc.) van het meubel.

Voor de rest van Nederland maken wij gebruik van Brenger en de kosten daarvan zijn de tarieven die Brenger hanteert. Uw aankoop is tijdens het transport verzekerd via Brenger. 

Verlichting wordt via PostNL verstuurd tegen de tarieven van PostNL.

 

Bezorgen in het buitenland

Bezorgen in de EU gebeurt door Magic Movers een gespecialiseerde Poolse meubeltransporteur die door heel Europa levert. Wat dat ongeveer kost laten de volgende voorbeelden zien. Een dressoir met afmetingen 110bx45dx76h dat in Hamburg moet worden bezorgd kost €150. Een bureau met afmetingen 115bx65dx78h naar Parijs kost €150. Een koffietafel met afmetingen 90x65x50 naar Madrid kost €185.

 

Retourzendingen

Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 14 kalenderdagen in het geval het item niet voldoet aan uw verwachtingen. Vintage Designs stelt zich ten doel om elk meubelstuk te restaureren en het terug te brengen naar de oorspronkelijke conditie. Als het meubel niet gerestaureerd is dan wordt dit ook vermeld d.m.v. de aanduiding 'conditie: origineel'. Alle moeite wordt gedaan om het werkelijke uiterlijk van het meubelstuk te fotograferen en tentoon te stellen in onze webshop, ook als het restaureren niet helemaal gelukt is. Klachten moeten zo snel mogelijk per e-mail kenbaar worden gemaakt na ontvangst van het meubel en in ieder geval binnen 4 kalenderdagen. Retourkosten zijn voor rekening van de koper. Het meubelstuk dient verpakt te worden in minimaal twee lagen meubel bubblewrap.